آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

حکایت

1 ارسال‌
1 کاربران
0 Reactions
26 نمایش‌
ارسال‌: 56
Customer
شروع کننده موضوع
(@mohsenarman1771gmali-com)
هنرمند دو ستاره
عضو شده: 1 سال قبل
  • عارفی بشنید          چهار      پاسخ زکس             اولی   یکی مرد      فاسق بود        ناکس   
  • چو گوشه       لباس جمع کردم          زاو              گفت  ای شیخ خدا میداند   و        فقط او 
  • جو دیدم        مردی مست   کج وراست قدم             بگفتا ای شیخ با ادعا پایداری  و ثابت   قدم 
  • کودکی دیدم      چراغی     دردست شب تار            بدو گفتم  ز کجا اوردی  روشنا یی    بیکبار 
  • به کرد خاموش  و  با        طعنه گفت جنین             تو گو ای شیخ  روشنایی کجا رفت بعد ازاین
  • زنی زیبا دیدم که می نالید ز       شوی خویش            بدو گفت گیر روری زمن سپس گوی  زخویش      
  • بگفتا ای شیخ من غرق خواهش   دنیاهستم کنون           که بی خبر از خود  هستم       همچو مجنون 
  • تو ای شیخ چگونه غرق محبت حضرت دوستی ؟          که ز  بیم  نگهی  به من  بر  تو ارد سستی ؟                                                                                                                                                                                                                               این نثر حکایتی بود که نظم تبدیل صفیق                                 

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد