آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

ترسها

1 ارسال‌
1 کاربران
0 Reactions
59 نمایش‌
ارسال‌: 56
Customer
شروع کننده موضوع
(@mohsenarman1771gmali-com)
هنرمند دو ستاره
عضو شده: 1 سال قبل
  • من از کفتار و گرگها نمی ترسم               من ازکفتار و گرگهای انسان نما   می ترسم 
  • از خشکی لبها و ترک ان نمی ترسم            من از خشکی دلها و زخم برداشتن ان می ترسم 
  • من از عطریاس وشبوها نمی ترسم             من از عطرعشوه گر خیابانها     می ترسم  
  • من از رودخانه  جاری نمی ترسم               من از خروش ویرانگر ان      می ترسم 
  • من از برف و باران      نمی ترسم            من از نم برداشتن سقف خانه ها می ترسم 
  • من از فاشیسم و کمونیسم  نمی ترسم           من   از لقای    اندیشه اینان     می ترسم 
  • من اسلام مسلمان بودنم نمی ترسم              من از بد جلوه دادن اسلام ومسلمان می ترسم  
  • من از دارایی و ثروتها  نمی ترسم             من   از ظرفیت       نداشتنها   می ترسم  
  • من از فیلسوف و فلسفه ها نمی ترسم           من ز  جا زدن یکان جای دهگان می ترسم 
  • من از کشت گندم        نمی ترسم             من از جو    درو کردنها        می ترسم 
  • من از غار غار کلا غها نمی ترسم             من از یک کلاغ چهل کلاغ کردنها می ترسم 
  • من ازریسمان ها و طنابها نمی ترسم            من ز گره   و    طناب دارها    می ترسم  
  • من از قور قور غورباغه ها نمی ترسم         من از اواز ابوعطای غورباغاه ها می ترسم 
  • من ز اول سرشتم با ترس   اشناست           من از ترسوها وترسوها   ترسها  می ترسم   
  • من از خودم فکرم نوشتهایم نمی ترسم           من از اندیشگرها و تفسیر گرها می ترسم 

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد