آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

میهمان {برگرفته از یک داستان از کتاب من و ما }

1 ارسال‌
1 کاربران
0 Reactions
58 نمایش‌
ارسال‌: 56
Customer
شروع کننده موضوع
(@mohsenarman1771gmali-com)
هنرمند دو ستاره
عضو شده: 1 سال قبل
  • روزگاری زقریه ی عظم سفر کرد پدر       فرمود توشه جمع نما تا گردیم زاینجا بدر
  • گوش  بنهاد  بر  گفته پدر ان  پسر         سوار قاطر نمودن بار و بنه و عظم سفر  
  • چوگشتن ز قریه  خود  دور و دورتر       حدود بیست  فرسخی زان قریه خود دورتر
  • به ناگاه  رسید  اجل  بر ان   پدر           و جان       را  ربود  ز تن ان   پدر     
  • پسر  ماند  و تن بی روح و جان پدر        بگفتا:  گشتم  بی پدر    و   در به در    
  • چو ماتم   او  دیدند بزرگان  ان دهر        بدوگفتن: سپارش  همین جا به خاک ان پدر
  •  بشستن اند و کفن  بنمودن  تن ان پدر      پسر  گفت:  نمازاش را که خواند  اینجا دگر 
  • یکی بانگ  زد که چوپان دارد  خبر        به جست و   دید  چوپان در  تپه ی  رو خر 
  • بدو گفت تو خوانی نماز میتم را دگر        بجست   ز  روی  خر امد  بهر نماز پدر 
  • چوبر میت رسید زمزمه ی کرد مختصر     گفت: خاکش نماید تمام ست کاربا میتم دگر 
  • عجب امد زان نمازچوپان ز روی سر       بدوگفت: این بود نمازی که خواندی براین پدر 
  • فرمود:هرانچه یاد داشتم  خواندم ای پسر     گر تو بهتر دانی  زانچه خواندم بخوان زودتر  
  • چو  بگذشت هفت وچهل  مرحوم پدر        به یک شب در خواب دید پدر را دگر بار پسر
  • بدیدش  تکیه زده بر تخت پادشاهی پدر       پرسید:  زاحوال   عقبا پدر را  ان پسر    
  •  بهر چه هست حالت اینگونه خوب ای پدر    نه دست خیر بودتت نه خیر خواه بودی پدر
  • گفت:هرچه هست زان نماز چوپان ای پسر    چند روز بعد راهی شد بر        مزار پدر 
  • وگشت  چوپان را یافت در تپه برروی خر     بگفتا: چه خواندی بر میتم      ای مرد زر  
  • بفرمود :چوپان اینگونه راز با پسر           بدوست گفتم:که اینک مهمان توست این پدر 
  • گر شبی میامد بنده تو مهمانی من ز در       برایش قربانی میکردم         یک بره نر 
  • ولی امشب مهمان توست این  پدر            ببنم چه خواهی کرد براین بنده ای خوش نظر  
  • ببخشا تمام عیوب بد و  شر این پدر          که تو بخشنده و رحیمی خداوند عالی نظر 
  • صفیق را پندست زین داستان دگر            چو گردی میهمان رب مترس از خطر  

این داستان از نثر به نظم تبدیل شده توسط صفیق

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد