
آن که به هوش سرشار خویش ارزش نمی نهد و در بند آن است که با گرایش های کوته فکران سازگاری داشته باشد،نزد من رتبه و جایگاهی ندارد.
*****
ارزش ندارد كه آدمي براي مبارزه كردن با كوتهفكران، خود را آزرده سازد؛ زيرا پيروزي بر آنها هيچ ارزشي ندارد .
*****
بزرگترين خطري كه بسياري از ما با آن روبرو هستيم، پايين و دست يافتني بودن اهدافمان است و نه بزرگ بودن و دست نايافتني بودن آنها .
*****
انسان، با مغز نقاشی میكند ،نه با دست. هر كه اندیشههایش گرفتار مسایل دیگر باشد، كارش،رسوایی به بار میآورد .
*****
تمام وعده ها و نویدهای دنیا ،فریبی بیش نیست و بهترین دستور زندگی این است كه اعتماد به نفس داشته باشی و در پرتو سعی و تلاش خود به مقامی برسی .
*****
ديدگاه هر نويسنده را از كتاب او و ديدگاه هر هنرمند را از هنرش ميتوان دريافت .
*****
تا زمانی كه ننگ و جنایت دوام دارد، هیچ ندیدن و نشنیدن برای من پایان خوشبختی است .
*****
زیبایی، در روان و هوش آدمی تأثیر میگذارد و احساس لذت و همت به وجود میآورد .
*****
خدایا! به من آن ده كه همیشه شوقی بیش از حد توان خود،برای كار كردن داشته باشم .
*****
بهترين دستور زندگي اين است كه اعتماد به نفس داشته باشيد .
*****
همه افراد بشر استعداد نقاشي دارند، اما همه حوصله ندارند .
*****
هرچه دانش بيشتر و تجربه زيادتر شود، نياز به پند گرفتن كمتر ميشود .
*****
هر كنشي، هرچند هم دشوار، با خونسردي و آرامش، آسانتر به نظر ميرسد .
*****
زيبايي، در روان و هوش آدمي تأثير ميگذارد و احساس لذت و همت به وجود ميآورد .
*****
مهمترين شرط ازدواج با يك دختر، پاكي نفس و شرافت ذاتي او است .
*****
كار هنري راستين، سايهاي از كمال ملكوت است .
*****
صلح ناحق بهتر از جنگ بر حق است .
*****
عشق، سبب رسيدن به خداست .
واژگان کلیدی:سخنان میکل آنژ،سخن های حکیمانه میکل آنژ،جملات قصار میکل آنژ،جمله های پندآموز میکل آنژ،گفتارهای ارزنده میکل آنژ،سخنان تاثیرگذار میکل آنژ،نقاش، پیکرتراش، معمار و شاعر ایتالیایی،میکلانجلو بوناروتی.
،Michelangelo Buonarrotiquotes









